ضرورت اجرای عدالت در تقسیم بودجههای فرهنگی

به گزارش الوند همدان ؛ مرتضی کرباسیان در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در مقوله کمک به مجموعههای فرهنگی دو نوع کمک به صورت سختافزاری و ساخت مجموعهها و نرمافزاری به شکل تامین نیروی انسانی و تجهیزات وجود دارد، اظهار کرد: پیشنهاد بنده برای تامین عدالت نسبی در مساعدتها و کمکهای مدیریت شهری سه نکته اساسی است.
وی با بیان اینکه باید برای میزان کمک و مساعدت های مدیریت شهری به مجموعه های مختلف فرهنگی، اجتماعی، گردشگری، خیریه و انجمنهای صنفی و خدمات اجتماعی و هیاتهای ورزشی و… سقف مشخص داشته باشد، گفت: به عنوان مثال برای امور سخت افزار و ساخت ساختمان مثلاً یک میلیارد تومان و یا ۵۰۰ میلیون تومان در یک دوره اختصاص یافته و برای خرید و اهدای تجهیزات و لوازم ورزشی و… از پنج تا ۵۰ میلیون تومان تخصیص یابد.
رییس کمیسیون نظارت و بازرسی شورای شهر همدان گفت: برای هر مجموعه فرهنگی، اجتماعی و خیریه و… نیز یکبار در دوره چهار ساله کمک شود.
کرباسیان با تاکید بر اینکه اولویت مساعدت با مجموعههای فرهنگی اجتماعی و خیریهای است که توانسته از کمکهای خیرین و منابع دولتی و محلی با تلاش و کوشش خود درصدی از هزینه های لازم را تامین کرده باشد، بیان کرد: در این صورت رقابت سازنده، درست و صحیح شکل میگیرد و باید اولویتبندی صورت گیرد.
وی افزود: در دوره چهار ساله شورای شهر به دلیل کمبود منابع شهرداری و مدیریت شهری و کثرت مجموعهها به هر مجموعه فرهنگی باید یک نوبت کمک شود.
رییس کمیسیون حقوقی، نظارت، بازرسی و امور اداری شورای شهر همدان با بیان اینکه باید عدالت را در تقسیم بودجههای فرهنگی رعایت کنیم، تصریح کرد: متاسفانه در سنوات قبل برخی مجموعههای فرهنگی و اجتماعی هر سال و یا چندین نوبت در دورههای مختلف کمک و مساعدت دریافت کردند و برخی مجموعهها نیز نتوانستند کمکی بگیرند و یا کمک حداقلی دریافت کردند.
کرباسیان با بیان اینکه باید سقف کمکها مشخص باشد، افزود: مساعدتهای مدیریت شهری، شهرداری و شورای شهر همدان به هر مجموعه فرهنگی مشخص باشد.
وی با تأکید بر اینکه معتقدم سقف کمک به مجموعههای فرهنگی با توجه به وضعیت اقتصادی باید یک میلیارد تومان باشد، تصریح کرد: متاسفانه اکنون به برخی مجموعهها بدون سقف کمک شده و به برخی هیچ کمکی نشده است.
رییس کمیسیون حقوقی، نظارت، بازرسی و امور اداری شورای شهر همدان ادامه داد: البته کمکهای نرمافزاری نیز باید سقف داشته باشد؛ مجموعه های با عنوان فرهنگی اجتماعی و یا فرهنگی و هنری و همچنین فرهنگی مذهبی و فرهنگی ورزشی ساخته و به مرور زمان از کاربری فرهنگی به اداری تبدیل شده و یا دارای حداقل بهره وری است.
کرباسیان مجتمع فرهنگی هنری بوعلی سینا ساخته شده توسط اداره کل ارشاد اسلامی را از جمله این نمونهها برشمرد و خاطرنشان کرد:
مجتمع فرهنگی هنری عین القضات، مجتمع فرهنگی سید الشهدا (ع) در باغ بهشت همدان و حتی تالار قرآن همدان از این جمله هستند که باید کاربری این ساختمانها به حالت فرهنگی اجتماعی، قرآنی و مذهبی برگردد.
برچسب ها :بودجه فرهنگی ، شورای شهر
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰