وجود ۱۷۰ خانه تاریخی در همدان

به گزارش الوند همدان؛ حمید بادامی نجات در مراسم بازندهسازی و تبدیل خانه پوستی زاده به مجموعه گردشگری همدان ضمن قدردانی از اقدامات شهرداری نسبت به بازندهسازی بافتهای تاریخی اظهار کرد: امروز کار صورت گرفته در حوزه گردشگری و سرمایهگذاری در شهرداری ارزشمند است و ما نیز همواره تاکید داریم همدان پایتخت تاریخ و تمدن کشوری است که خود بقای تمدن در دنیاست و در شناساندن این موقعیت باید اقدامات مهمی انجام داد.
وی اقدامات صورت گرفته در حوزه گردشگری را عاملی برای توسعه شهر همدان دانست و عنوان کرد: با گذشت هر سال خدمات شهرداری متنوع و بیشتر میشود و امروز تلاش در حوزه گردشگری و کارهای فرهنگی از سوی مدیریت شهری یکی از اقدامات بزرگ به شمار میآید که نباید از آن غفلت کرد.
رئیس کمیسیون سرمایه گذاری، مالی و گردشگری شورا با اشاره به اینکه خانه پوستیزاده که سالها پیش با تلاشهای صورت گرفته تملک شده امروز قرار است به پاتوق گردشگری تبدیل شود و مردم چنین ظرفیتی را ببینند افزود: ۱۷۰ خانه مانند این خانه و شاید بهتر از آن در شهر همدان داریم که باید کاری کنیم ارزش افزوده داشته باشند، کاری که شهرداری پیش قدم شده و بخشهای مختلف هم باید ورود کند.
وی با اشاره به اینکه اقدامات صورت گرفته در حوزه احیای خانههای تاریخی ارزشمند است تصریح کرد: امسال قرار است یکی از آثار شهر تاریخ و تمدن ایران زمین ثبت جهانی شود. هگمتانه اثر فاخری است که از دورههای گذشته برای همدان به یادگار مانده و بناست در یونسکو ثبت جهانی شود و ما نیز وظیفه سنگینی را در این راستا داریم.
بادامی نجات با تاکید به اینکه زمینهسازی اقدامات در جهت ثبت جهانی هگمتانه صرفا به عهده میراث فرهنگی نیست و وظیفه همه ما در شورای شهر، استانداری و دیگر سازمانها است ادامه داد: همه باید در کنار میراث فرهنگی باشیم که این اثر به بهترین شکل و بدون هیچ مشکلی در همدان ثبت شود.
وی با اشاره به اینکه حرکتی که سازمان عمرانی و منطقه چهار شهرداری داشتند، یک گام مهم در راستای ثبت جهانی هگمتانه است افزود: در بودجه شهرداری جدارهسازی تمام پیادهروهای شهری نظیر اکباتان، دور میدان امام (ره)، خیابان بوعلی و شهدا پیشبینی شده است.
رئیس کمیسیون سرمایه گذاری، مالی و گردشگری شورا با بیان اینکه در راستای احیای دو خانه واجد ارزش باید با کمک میراث فرهنگی تملک بناها صورت گیرد افزود: امسال با کمک اعضای شورای شهر برای نخستین بار یک بندی در تعرفه آورده شد که مردم هیچ عوارضی برای مرمت، نگهداری، بازندهسازی و احیای خانههای تاریخی، پرداخت نمیکنند.
وی با اشاره به اینکه این اقدام مهم در راستای تشویق مردم به مرمت آثار تاریخی و باستانی است گفت: امیدواریم فرایند طوری پیش رود که مدیریت زمان نیز صورت گیرد چرا که اگر مردم را در احیا بافتهای تاریخی یاری نکنیم، بسیاری از آثار در شهر از بین خواهد رفت در حالی که متاسفانه قبلا چنین اتفاقاتی افتاده است.
بادامینجات با بیان اینکه خوشبختانه چند اقدام در حوزه سرمایهگذاری نظیر اجرای پروژه بازار پرندگان از سوی شهرداری آغاز شده است خاطرنشان کرد: این اقدام سرمایهگذاری برای آیندگانی است که شهر را هدایت و مدیریت کنند و تنها متکی به پراخت عوارض از سوی مردم نباشند بلکه به درآمدهای پایداری برسند که اتفاقاقات خوبی در شهر همدان در این زمینه افتاده است.
وی با اشاره به اینکه دو کار شاخص از سوی سازمان عمران و نیز سازمان زیباسازی شهرداری در اراضی ۲۵ هکتاری این مجموعه در کنار فرودگاه پیشبینی شده است عنوان کرد: قرار است فرودگاه تاریخی که ثبت ملی شده است، بازسازی شود و احداث گلخانه نیز در راستای سرمایهگذاری اقدام خوب دیگری است.
رئیس کمیسیون سرمایه گذاری، مالی و گردشگری شورا بیان کرد: امیدواریم اراضی که در طرح جامع شهری برای همدان پیشبینی میشود، اراضی مستعد سرمایهگذاری برای شهر همدان باشد تا بتوانیم در آینده بهره لازم را از آنها داشته باشیم.
انتهای پیام/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰