تاریخ انتشار : پنجشنبه 29 مهر 1400 - 17:00
1346 بازدید
کد خبر : 277

احاله مدیریت ۲۴۵ هکتار مراتع سامانه عشایری در همدان

احاله مدیریت ۲۴۵ هکتار مراتع سامانه عشایری در همدان
با حضور مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان در دفتر اسناد رسمی شماره 97شهرستان همدان و امضای سند طرح مرتعداری سامانه عشایری ضیاء الدین شهرستان همدان به مساحت 245 هکتار به بهره برداران مرتع مذکور احاله مدیریت گردید.

به گزارش الوند همدان؛ اسفندیار خزائی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان گفت: دامداران و صاحبان پروانه چرای دام در اسرع وقت به ادارات منابع طبیعی و آبخیزداری محل اقامت خود مراجعه و نسبت به تهیه طرح مرتعداری روستای خود اقدام کنند.
اسفندیار خزائی صبح امروز در در آئین امضای قرارداد احاله مدیریت طرح‌ های مرتعداری سامانه عشایری ضیاء الدین شهرستان همدان که در دفترخانه اسناد رسمی ۹۷شهرستان همدان منعقد شد، اظهار داشت: یکی از اولویت‌های سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور مدیریت و حفاظت از مراتع است زیرا تا زمانی که مشارکت مردم بهره برداران و جوامع محلی نباشد مدیریت مراتع دچار مشکل خواهد شد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری همدان اضافه کرد:در اجرای طرح ۱۴۰۰*۱۴*۳ در راستای حفاظت و صیانت و همچنین احیای مراتع، احاله مدیریت طرح مرتعداری این سامانه عشایری به مساحت ۲۴۵ هکتار در قالب احاله مدیریت مراتع با تنظیم اسناد قراردادی در دفترخانه رسمی به نماینده مرتعداران این منطقه احاله گردید.
خزائی تاکید کرد: بر اساس اطلاعیه دفتر امور مراتع سازمان جنگل‌ها مراتع و آبخیزداری کشور تمامی دارندگان پروانه چرا تا پایان سال ۱۴۰۰ باید طرح مرتعداری تهیه کنند در غیر اینصورت پروانه مرتعداری وچرای دام آنها که بصورت موقت و یکساله صادر شده است باطل خواهد شد و حق بهره برداری از مراتع را از دست خواهند داد.
این مقام مسئول درباره این طرح اظهار داشت: طرح مرتعداری سند توسعه ای محسوب می شود که بهره برداران،دامداران و مرتعداران می توانند علاوه بر کار دامداری خود در مراتع به سایر فعالیت‌های اقتصادی در زمینه کشاورزی و غیر کشاورزی نیزبپردازند.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اظهار کرد: دامداران با تهیه و ارائه طرح مرتعداری علاوه بر اعتبار بخشیدن بیشتربه پروانه چرای دام خود، می توانند اقدام به استعدادیابی و شناسایی پتانسیل‌های اراضی ملی و مراتع روستا کنند تا در قالب طرح مرتعداری به مرحله اجرا گذاشته شود.
وی افزود: در طرح مرتعداری، بهره برداران می‌توانند در قالب فعالیتهای مشارکتی و اقتصادی، پرورش طیور و آبزیان، بوم گردی و گردشگری، زنبورداری، پرواربندی و پرورش دام در این عرصه ها اقدام کنند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.